Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g brown onion, cut into thin slices
- 200 g brown onion, cut into pieces
- 60 g sunflower oil, plus extra for frying
- 300 g dried lentils (brown)
- 1600 g water
- 2 tsp salt, plus extra to taste
- 1 pinch ground white pepper, plus extra to taste
- 50 g basmati rice, rinsed
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1417.1 kJ / 337.4 kcal
- Protein
- 13.7 g
- Karbonhidrat
- 33.9 g
- Yağ
- 14.4 g
- Doymuş Yağ
- 1.5 g
- Lif
- 8 g
- Sodyum
- 941.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1h 35min
Fatayer (spinach turnovers)
1h 35min
Mouhallabieh (milk pudding)
4h 30min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1sa 30 dk
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2sa
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2h 45min
Garlic dip (toum)
15min
Spinach turnovers (fatayer)
1 Std. 25 Min
Lentil puree (moujadarra)
1 Std. 25 Min
Red lentil soup with cumin
55min
Tarator (tahini dip)
5min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2sa 30 dk