Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g brown onion, cut into thin slices
- 200 g brown onion, cut into pieces
- 60 g sunflower oil, plus extra for frying
- 300 g dried lentils (brown)
- 1600 g water
- 2 tsp salt, plus extra to taste
- 1 pinch ground white pepper, plus extra to taste
- 50 g basmati rice, rinsed
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1417.1 kJ / 337.4 kcal
- Protein
- 13.7 g
- Karbonhidrat
- 33.9 g
- Yağ
- 14.4 g
- Doymuş Yağ
- 1.5 g
- Lif
- 8 g
- Sodyum
- 941.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fatayer (spinach turnovers)
1 godz. 35 min
Bamia (okra and meat stew)
55 Min
Kashta cream
10 min
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2h 45 min
Garlic dip (toum)
15min
Lentil puree (moujadarra)
1j 25 menit
Red lentil soup with cumin
55 Min
Raw kibbeh
15min
Chicken moghrabieh
1j 25 menit
Soy goulash with dumplings
1j 25 menit
Tarator (tahini dip)
5 min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1j 30 menit