Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Butter, weich, in Stücken
- 350 g Birnen, z. B. Williamsbirnen ), mit Schale, entkernt und in Stücken (3 cm)
- 200 g Wasser
- 1 TL Zucker
-
20
g frische Hefe
veya 1 TL Trockenhefe -
300
g Pizzamehl
veya 300 g Manitoba-Mehl - 200 g Roggenmehl
- 1 ½ TL Salz
- 150 - 200 g Gorgonzola, in Stücken (3-4 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2004 kJ / 479 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 67 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gefüllte Pouletbrüstchen mit Cranberry-Pesto
45 Min
Menü: Topinambursuppe, „Beet" Wellington mit Ofengemüse, Lebkuchentrifle
3h
Gefülltes Curry-Poulet-Brot
2 Std. 45 Min
Sauce béarnaise
20min
Beerentarte
Değerlendirme yok
Birnen-Safran Kompott
3 Std. 30 Min
Randen-Ricotta-Gnocchi
1 Std. 30 Min
Orangencouscous mit gedämpftem Lachs
35 Min
Champignons-Tarte
45 Min
Auberginen-Millefeuille mit Jogurt und Senfsauce
40min
Spinatrisotto mit Spargeln
40min
Kürbis-Tomaten-Suppe
25 min