
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Eiweiss (von ca. 5 Eiern)
- 30 g Frühlingszwiebeln in feinen Scheiben
- 50 g Zucchetti fein geschnitten (2-3 mm)
- 50 g Tomaten fein geschnitten (2-3 mm)
- ½ TL feinkörniges Salz
- 1 TL Olivenöl, nativ
- 500 g Wasser
-
50
g Bresaola in Tranchen
veya 50 g Schweizer Bündner Fleisch in Tranchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 103 kcal / 431 kJ
- Protein
- 17 g
- Yağ
- 3 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Lif
- 17 g