
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gnocchi
- 100 g Parmesan in Stücken (2-3 cm)
- 30 g Brot vom Vortag
- 700 g Wasser
- 500 g Kartoffeln, mehligkochend geschält und in Scheiben (1 cm)
- 300 g Mehl und etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 200 g Randen, gekocht in Scheiben (1-2 cm)
- 100 g Schafs-Ricotta in Stücken und abgetropft
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- 1 Prise Zimt, gemahlen
Sauce
- 20 g Mehl
- 20 g Butter
- 300 g Milch
- 50 g Gorgonzola
- ½ TL Salz
- 2 - 3 Halme Schnittlauch, frisch zerkleinert (1–2 mm) (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 670 kcal / 2803 kJ
- Protein
- 29 g
- Yağ
- 21 g
- Karbonhidrat
- 96 g
- Lif
- 6 g