Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 500 g di scampi freschi, interi
- 900 g di acqua
- 2 cucchiaino di sale
- 1 scalogno a metà
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di peperoncino rosso
- 5 g di farina tipo 00
- 50 g di brandy
- 300 g di passata di pomodoro
- 200 g di panna da cucina
- 400 g di riso Carnaroli (cottura 17 minuti)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2908 kJ / 695 kcal
- Protein
- 16.6 g
- Karbonhidrat
- 87.2 g
- Yağ
- 31.1 g
- Lif
- 1.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ciambelline al vino rosso passito
1 Std.
Crema di ceci con vongole
40 Min
Penne alla Norcina
45 Min
Linguine con scampi al limone
20 Min
Guazzetto di fasolari e fave
1 Std. 50 Min
Crema di scampi
1 Std. 30 Min
Risotto al ragù bianco di mare
30 min
Risotto alla pescatora
35 Min
Risotto cremoso della Vigilia (TM6)
50 min
Tozzetti
1 Std. 30 Min
Ciambelline al vino rosso
1 Std.
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50 min