Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di capperi sotto sale, dissalati
- 1 peperoncino piccante fresco (isteğe bağlı)
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 olive nere a rondelle
-
800
g di polpa di pomodoro a pezzi
veya 800 g di passata di pomodoro - 1 - 1 ½ cucchiaino di sale, a piacere
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 322 kJ / 77 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pennette all'arrabbiata veloci
20min
Penne all'arrabbiata
20min
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20min
Sugo al tonno
45min
Spaghetti alla vesuviana
25min
Penne alla puttanesca
35min
Bucatini all'amatriciana
45min
Spaghetti all'amatriciana
35min
Sugo all'amatriciana
50min
Sugo all'arrabbiata
20min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco
45min
Pappardelle al basilico con sugo di pomodorini
1 Std. 30 Min