Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gnocchi di patate
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1000 g di acqua
- 800 g di patate a pasta farinosa, a fette spesse 0.5 cm
- 350 - 400 g di farina tipo 00
- 60 g di uova
- ½ - 1 cucchiaino di sale
Salsa di pomodoro
- 50 g di cipolla
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di pomodori pelati
- 1 cucchiaino raso di zucchero
- ½ cucchiaino di sale
- 5 foglie di basilico fresche
Terminare la preparazione
- 8 fette di mozzarella, ben scolata
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1730.1 kJ / 413.5 kcal
- Protein
- 19.3 g
- Karbonhidrat
- 57 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 3.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta al forno classica
1 Std. 30 Min
Ziti con ragù alla napoletana
1 Std. 30 Min
Maccheroni al forno con sugo e polpettine
1 Std. 30 Min
Tubettini alla maiorese
55min
Frittatine di pasta
3h 30min
Orecchiette con ragù di salsiccia
1 godz.
Gnocchi al pomodoro
1 Std. 30 Min
Parigina
3h 30min
Timballo di pasta al tonno (per 1 persona)
45 Min
Spaghetti alla vesuviana
25 Min
Pasta e patate con provola
1 godz.
Pasta patate e speck
40 min