Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gnocchi di patate
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1000 g di acqua
- 800 g di patate a pasta farinosa, a fette spesse 0.5 cm
- 350 - 400 g di farina tipo 00
- 60 g di uova
- ½ - 1 cucchiaino di sale
Salsa di pomodoro
- 50 g di cipolla
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di pomodori pelati
- 1 cucchiaino raso di zucchero
- ½ cucchiaino di sale
- 5 foglie di basilico fresche
Terminare la preparazione
- 8 fette di mozzarella, ben scolata
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1730.1 kJ / 413.5 kcal
- Protein
- 19.3 g
- Karbonhidrat
- 57 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 3.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta patate e speck
40min
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20min
Frittatine di pasta
3u. 30min
Pasta e patate con provola
1h
Orecchiette con ragù di salsiccia
1h
Parigina
3u. 30min
Maccheroni al forno con sugo e polpettine
1 Std. 30 Min
Pasta mista napoletana con sugo di fagioli
45min
Gnocchi al gorgonzola dolce
20min
Lasagne alla napoletana con polpettine
1h 40min
Gnocchi al pomodoro
1 Std. 30 Min
Pasta al forno classica
1 Std. 30 Min