Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Hartkäse (z. B. Emmentaler, Bergkäse, Gouda), in Stücken
- 50 g Semmelwürfel
- 80 g Zwiebeln
- 50 g Butter, etwas mehr zum Einfetten
- frischer Schnittlauch, in Röllchen, zum Dekorieren
- 1 Ei (Größe M)
- ¾ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 Prisen Muskat, gemahlen
- 1 - 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 30 g Weizenmehl, universal
- 400 g ganze Paradeiser aus der Dose (inkl. Flüssigkeit)
- 70 g Tomatenmark
-
3
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 ½ Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 700 g Wasser
- 10 g Honig
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 737 kJ / 176 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 11 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 651 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tiroler Kasnock’n
1 Std.
Erdäpfelgulasch
1 Std. 10 Min
Leichte Käsesuppe
25 Min
Deftige Ofenpalatschinken
30min
Eiernockerl
30min
Kaspressknödelsuppe
1h 35min
Topfenknöderl auf Paradeisragout
1h 5min
Topfenschmarrn
50min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1 Std.
Erdäpfelgratin
1hod. 15min
Bröselknödel
40 Min
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35min