Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 - 1000 g Erdäpfel, festkochend, gekocht, vom Vortag, geschält, in Stücken (3 cm)
- 1 Ei
-
200
g Weizenmehl, universal
veya 200 g Maismehl, fein gemahlen - 1 TL Salz
- 60 g Butterschmalz, in Stückchen
- 20 g Butter, in Stückchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2251 kJ / 539 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 82 g
- Yağ
- 18 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Lif
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kaspressknödelsuppe
1 Std. 35 Min
Frittaten
30 Min
Tiroler Kasnock’n
1 Std.
Tiroler Schlutzkrapfen
1 Std.
Gebackene Speckknödel
50 Min
Spinatspätzle mit Schinken-Käse-Sauce
40min
Semmelknödel
50 Min
Käsespätzle
45min
Erdäpfelnidei (gebratene Schupfnudeln)
1h 15min
Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse
50 Min
Tiroler Kiachl mit Preiselbeerkompott
1 Std. 20 Min
Wälder Käsknöpfle
55 Min