Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Weizenmehl, glatt
- 1 Prise Salz
- 100 g Butter, in Stücken
- 30 g Vanillezucker
- 3 Ei (Größe M)
- 500 g Maroni, gegart, geschält
- 20 - 30 g Rum
- 1 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 120 g Feinkristallzucker
- 400 - 500 g Sauerrahm
- 100 - 125 g Crème fraîche
- 10 - 20 g Mandelblättchen
- 2 EL Marmelade z.B. Preiselbeer, Marille oder Zwetschke
- Staubzucker, zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1539 kJ / 368 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 44 g
- Yağ
- 19 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 58 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Apfel-Topfen-Auflauf mit Kokos
1h 15min
Geräucherter Forellenaufstrich
5min
Omas Rahmkoch mit Maroni & Feigen
50min
Maroni Mousse au chocolat
15min
Maroniscones
10h
Maronicreme
15min
Schneller Maroni-Kuchen mit Nüssen & Schoko
1h
Topfenauflauf mit Äpfeln und Honig
1h 20min
Mohn-Topfen-Knödel mit Apfelmus (glutenfrei)
45min
Birnencreme
25min
Schoko-Vanille-Schnitte
4h
Einfache Cremeschnitte
3h 45min