Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de foie gras de canard cru dénervé
- 2 c. à café rases de sel
- 1 c. à café de poivre moulu
- 100 g de muscat
- 50 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 7 abricots secs dénoyautés moelleux, coupés en dés
- 500 g d'eau
- 100 g de noisettes grillées
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4280 kJ / 1040 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 102 g
- Yağ
- 13 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Clémentine farcie au crabe
20 Min
Petits biscuits aux agrumes
1 Std. 40 Min
Le saumon sauvage au vinaigre de framboise
45 min
Crabe et pamplemousse sur crème avocat-banane
15 Min
Foie gras aux figues et à l'armagnac
13h 30min
Menu bluffant - Bûche marquise au chocolat et pain d'épices
6h 45min
Bouchées chèvre-raisin
1 godz.
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13h 30min
Scones salés à l'orange et au magret fumé
40 min
Foie gras farci aux figues
24 godz.
Champignons farcis aux pruneaux
30 min
Foie gras au piment d'Espelette
72hod.