![Menu gourmand - Foie gras aux fruits secs Menu gourmand - Foie gras aux fruits secs](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F9310A2A-DEBC-4CBE-8178-0C9B8A34933F/Derivates/109b2c32-ac54-41a7-ad51-8155badb9318.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de foie gras de canard cru dénervé
- 2 c. à café rases de sel
- 1 c. à café de poivre moulu
- 100 g de muscat
- 50 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 7 abricots secs dénoyautés moelleux, coupés en dés
- 500 g d'eau
- 100 g de noisettes grillées
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4280 kJ / 1040 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 102 g
- Yağ
- 13 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bûche glacée litchi, griotte et pistache
12óra
Foie gras au piment d'Espelette
72 Std.
Bûche banane-cacahuète
4 Std.
Foie gras au café et aux pruneaux
1h 35min
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13 godz. 30 min
Mousseline de saumon et saint-jacques
55min
Caille au pain d'épices et cassis
1h
Le saumon sauvage au vinaigre de framboise
45min
Financiers aux cerises
1h
Crème glacée figue-miel-gingembre
12h 30min
Sauce aux groseilles
15min
Lotte au beurre rouge
40min