Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 ½ oz long-grain white rice
- 45 ½ oz water, divided, plus extra to soak
- 35 oz Chinese white radishes/turnips, peeled, cubed (1 in.)
- 1 tbsp olive oil, plus extra to grease and pan fry
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground white pepper, to taste
- scallions, to garnish
- fresh red chilies, chopped, to garnish
- Chinese chives, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 slice
- Kalori
- 331 kJ / 79 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Luo bo gao (radish cakes)
25 godz. 20 min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Soy milk
24 Std. 30 Min
Mapo tofu
15 min
Banh ran (sesame balls)
25h 30 min
Shrimp Cakes
30 min
Soy Milk
1h 35min
Nyonya Blue Pea Flower Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
4hod. 45min
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
40 min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Cranberry Mung Bean Cake
4h 55min