Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g di carne di maiale a tocchetti (2-3 cm)
- 300 g di foglie di verza a listarelle
- 1300 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- acqua q.b. per raggiungere 1200 g (isteğe bağlı)
- 200 g di farina di mais
- 30 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 30 g di burro a pezzi
- 40 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1301 kJ / 311 kcal
- Protein
- 16.3 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 13.1 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zuppa di carciofi
35min
Zuppa di verza con bastoncini di pollo
40min
Jota triestina
2 Std.
Cavolo farcito
1 Std. 10 Min
Indivia belga gratinata
1 Std. 20 Min
Zuppa di farina e Gruviera
1 Std. 15 Min
Subrics
50min
Anello di polenta con sugo ai funghi e speck
1 Std. 30 Min
Cipolle ripiene al prosciutto
1 Std.
Cipollata
1 Std.
Caldo verde
35min
Spezzatino di maiale alla portoghese
3 Std. 10 Min