Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta brisée
- 150 g di farina tipo 00
- 75 g di burro a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua fredda
Ripieno
- 500 g di acqua
- 300 g di taccole fresche
Terminare la preparazione
- 150 g di mais dolce in scatola, sciacquato e sgocciolato
- 200 g di filetti di sgombro sott'olio, sgocciolati
- 1 ravanello rosso a fettine sottili
- 6 pomodori ciliegino in quarti
- 1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- ¼ di cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2075 kJ / 496 kcal
- Protein
- 16.1 g
- Karbonhidrat
- 39.4 g
- Yağ
- 31.5 g
- Lif
- 4.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Stelle di mare
30 Min
Erbazzone reggiano
2 godz.
Canapè di polenta con gamberi e maionese all'aneto
1 godz.
Salsa cocktail
10min
Ravioli di ricotta al sugo di agnello
1 Std. 20 Min
Crostata di pere al cioccolato
1 Std. 20 Min
Salatini di pasta sfoglia con tris di creme ai pepi
2 godz.
Bruschetta terra e mare al piccante
35min
Fagottini di melanzane
1 godz. 45 min
Crostata al limone
1 godz. 15 min
Peperoncini farciti sott'olio
721 Std. 20 Min
Rollè di radicchio
50 Min