Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta brisée
- 150 g di farina tipo 00
- 75 g di burro a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua fredda
Ripieno
- 500 g di acqua
- 300 g di taccole fresche
Terminare la preparazione
- 150 g di mais dolce in scatola, sciacquato e sgocciolato
- 200 g di filetti di sgombro sott'olio, sgocciolati
- 1 ravanello rosso a fettine sottili
- 6 pomodori ciliegino in quarti
- 1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- ¼ di cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2075 kJ / 496 kcal
- Protein
- 16.1 g
- Karbonhidrat
- 39.4 g
- Yağ
- 31.5 g
- Lif
- 4.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Frittata con carciofi
40 dk
Pomodori ripieni con formaggio di capra
55min
Polpo in bottiglia
9 Std. 10 Min
Panini rosmarino e uva
3sa 20 dk
Pepata di cozze
55min
Panzanella di mare
45 dk
Ravioli di patate e gamberi
1 Std. 20 Min
Lasagna di mare con pesto di prezzemolo
1sa
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15min
Calamari ripieni su crema di pane
1hod. 10min
Calamari ripieni
1sa 30 dk
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40 dk