Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 5 g di salvia fresca, le foglie lavate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di capperi sotto sale, sciacquati e sgocciolati
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 4 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 10 g di aceto di vino rosso
- ½ limone, il succo spemuto fresco
- 1 pizzico di peperoncino rosso piccante
- 400 g di acqua
- 4 uova
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 653 kJ / 156 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Karbonhidrat
- 0.5 g
- Yağ
- 13.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Uova in cocotte in salsa saporita
30 Min
Gamberi al balsamico
30 Min
Vellutata di radice di prezzemolo con chips e pepe rosa
40min
Insalata di fragole, soncino e Parmigiano reggiano
10 dk
Stufato di agnello, melanzane e cumino
1h 10min
Tapenade al tonno
10 dk
Lasagne all'amatriciana
2h
Marinatura al Marsala
20 Min
Caramello fango
20 Min
Tiramisù al mojito
3 Std.
Lecso
40min
Tartine tonno e ceci
30 Min