Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1200 g di acqua
- 200 g di asparagi, puliti a tocchetti (1-2 cm)
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
- 10 g di cipolla
- 4 filetti di pesce persico sottili
- 150 g di gamberi crudi freschi, sgusciati e puliti
- 4 pizzichi di sale
- 50 g di vino bianco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1213 kJ / 290 kcal
- Protein
- 40 g
- Karbonhidrat
- 3.3 g
- Yağ
- 13.1 g
- Lif
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pesce spada agrumato
35 Min
Zucchine ripiene alla marinara
1h 25 min
Salmone in crema di funghi con patate
50 min
Uova al funghetto
40 Min
Frittatine di mare
35 Min
Filetti di cernia in camicia colorata
30 min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1h
Filetti di sogliola al vino in salsa di funghi
50 min
Capesante ai funghi porcini
1h 20 min
Salmone in tocchi con salsa mousseline
45 Min
Involtini di salmone e melanzane
1h
Rotolini di zucchine e salmone
50 min