Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g ekmek, bayatlamış, küçük parçalara bölünmüş
- 20 g soğan
- ½ - ¾ tk tuz, damak tadına göre
- 120 g tereyağı, oda sıcaklığında
- 250 g kültür mantarı, sapları ayıklanmış, büyükler dörde küçükler ikiye bölünmüş
- 100 g labne
- ¼ - ½ tk muskat, rendelenmiş, damak tadına göre
- 1 tk limon suyu
- ½ tk toz karabiber
- 3 dal maydanoz yaprağı
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1350 kJ / 323 kcal
- Protein
- 2.6 g
- Karbonhidrat
- 3.8 g
- Yağ
- 33 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Susamlı Yapışkan Tavuk
40min
Kore Usulü Kızarmış Tavuk
4h
Patlıcanlı ve Bademli Dip
20min
Kırmızı Biberli ve Elmalı Dip
35 Min
Peynirli Karides Tava
35 Min
Közlenmiş Biberli ve Maydanozlu Pesto
5 min
Domates Soslu Köfte Topları (yavaş pişirme)
3h 40 min
Guacamole
15 min
Yoğurt Soslu Buğday Salatası
1hod. 5min
Buharda Patlıcanlı ve Ricottalı Lazanya
1hod. 25min
Çin Usulü Dana Eti
1hod. 20min
Muhammara
10 min