Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g ekmek, bayatlamış, küçük parçalara bölünmüş
- 20 g soğan
- ½ - ¾ tk tuz, damak tadına göre
- 120 g tereyağı, oda sıcaklığında
- 250 g kültür mantarı, sapları ayıklanmış, büyükler dörde küçükler ikiye bölünmüş
- 100 g labne
- ¼ - ½ tk muskat, rendelenmiş, damak tadına göre
- 1 tk limon suyu
- ½ tk toz karabiber
- 3 dal maydanoz yaprağı
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1350 kJ / 323 kcal
- Protein
- 2.6 g
- Karbonhidrat
- 3.8 g
- Yağ
- 33 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Haşhaşlı Salata Sosu
5 Min
Kişnişli Karidesli Omlet
35 Min
Kepekli Pirinç Salatası
40 min
Sarımsaklı Zeytinyağı
25 min
Patlıcanlı ve Bademli Dip
20 min
Frambuaz Soslu Kaju Panna Cotta (vegan)
3h 20min
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Değerlendirme yok
Vakumda Pişmiş Armut ve Tarçın Sos
Değerlendirme yok
Rokforlu ve etli pırasa çorbası
30 min
Bulgurlu maydanoz salatası
25 min
Turplu krem peynir
10 min
Kırmızı Biberli ve Elmalı Dip
35 Min