Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g ekmek, bayatlamış, küçük parçalara bölünmüş
- 20 g soğan
- ½ - ¾ tk tuz, damak tadına göre
- 120 g tereyağı, oda sıcaklığında
- 250 g kültür mantarı, sapları ayıklanmış, büyükler dörde küçükler ikiye bölünmüş
- 100 g labne
- ¼ - ½ tk muskat, rendelenmiş, damak tadına göre
- 1 tk limon suyu
- ½ tk toz karabiber
- 3 dal maydanoz yaprağı
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1350 kJ / 323 kcal
- Protein
- 2.6 g
- Karbonhidrat
- 3.8 g
- Yağ
- 33 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Burrata Peynirli Pancar Carpaccio
1 Std. 25 Min
Sonomono (Japon Salatalık Salatası)
Değerlendirme yok
Vegan Peynir Sosu
50min
Sebzeli ve Kırmızı Şarap Soslu Bonfile
45min
Patlıcanlı ve Bademli Dip
20min
Peynirli Karides Tava
35min
Turplu krem peynir
10min
Kuşkonmaz ve Safranlı Risotto
35min
Cosmopolitan
5min
Rakılı Enginarlı Adaçaylı Fava
2h 55min
Beyaz Şaraplı Mantar Soslu Köfteler
35min
Karidesli ve Sarımsak Soslu Pirinç Şehriyesi
1h 15min