Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g uskumru, füme, derisiz, küçük parçalara bölünmüş
-
30
g semizotu, sapları ayıklanmış
veya 30 g su teresi, sapları ayıklanmış - 100 g labne
- 70 g yoğurt
- 1 tk hardal
- ½ tk muskat, toz (isteğe bağlı)
- 15 g limon suyu
- 1 tutam deniz tuzu
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1270 kJ / 304 kcal
- Protein
- 11.6 g
- Karbonhidrat
- 1.6 g
- Yağ
- 27.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Makarna ve Ispanaklı Taze Sebze Çorbası
45min
Tanıtım Menü 1
1 godz. 5 min
Fırınlanmış Hindi ve Sebzeli Gravy Sos
55 Std.
Asya Usulü Salata Sosu
Değerlendirme yok
Buharda Tavuklu Akdeniz Salatası
Değerlendirme yok
Turna Yemişli Sıcak Beyaz Şarap
30min
Çarkıfelek Meyvesi ve Zencefil Gazozlu Mokteyl
10 Min
Fırınlanmış Muzlu Affogato
13 godz.
Hainan Usulü Tavuklu Pilav
1 Std. 20 Min
Rendelenmiş Patates Pancake
55 min
Limonlu Kekikli Zeytinyağı
25 Min
Elma, Havuç ve Zencefilli Mokteyl
10 Min