Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g uskumru, füme, derisiz, küçük parçalara bölünmüş
-
30
g semizotu, sapları ayıklanmış
veya 30 g su teresi, sapları ayıklanmış - 100 g labne
- 70 g yoğurt
- 1 tk hardal
- ½ tk muskat, toz (isteğe bağlı)
- 15 g limon suyu
- 1 tutam deniz tuzu
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1270 kJ / 304 kcal
- Protein
- 11.6 g
- Karbonhidrat
- 1.6 g
- Yağ
- 27.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tavuk ve Körili Mercimek
35min
Buharda pişmiş köfteler
30min
Sonomono (Japon Salatalık Salatası)
Değerlendirme yok
Rendelenmiş Patates Pancake
55min
Buharda Tavuklu Akdeniz Salatası
1 Std. 10 Min
Biberli Elmalı Ezme
25min
Tavuklu Kuzu Etli Bulgur
1 Std. 10 Min
Ekmek Çanağında Dana Yahni
6 Std. 30 Min
Uzakdoğu Sebzeleri Eşliğinde Beş Baharatlı Mantarlı Ördek ve Pirinç Pilavı
1u. 5min
Meksika Usulü Fasulyeli Kuzu
50 Min
Elma Kompostosu
20 min
Pratik Puf Hamuru
2 Std.