Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 ½ yk zeytinyağı
- 250 g su, oda sıcaklığında
- ¾ tk tuz
- 2 tk instant kuru hamur mayası
- 250 g glutensiz un karışımı
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dilim
- Kalori
- 304.8 kJ / 72.9 kcal
- Protein
- 0.2 g
- Karbonhidrat
- 18.5 g
- Yağ
- 0.1 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2 godz. 30 min
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1 Std. 35 Min
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1h 50 min
Yumurtalı Glütensiz Makarna
1 godz. 45 min
Uzakdoğu Sebzeleri Eşliğinde Beş Baharatlı Mantarlı Ördek ve Pirinç Pilavı
1h 5min
Buharda Tahıllı Ekmek
2 godz.
Elmalı Kereviz Püresi ve Sebzeler Eşliğinde Buharda Tavuk
40 Min
Kakaolu Taze Makarna
1h
Bol Çekirdekli Kakao Barları
25 min
Ketojenik Yuvarlak Ekmekler
1h 15min
Pufidik Glütensiz Ekmek
1h 15min
Avokadolu Mayonez
15min