Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 ½ yk zeytinyağı
- 250 g su, oda sıcaklığında
- ¾ tk tuz
- 2 tk instant kuru hamur mayası
- 250 g glutensiz un karışımı
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dilim
- Kalori
- 304.8 kJ / 72.9 kcal
- Protein
- 0.2 g
- Karbonhidrat
- 18.5 g
- Yağ
- 0.1 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ketojenik Yuvarlak Ekmekler
1 Std. 15 Min
Bademli Yoğurtlu Ekmek
1 Std. 20 Min
Glütensiz Ekmek
1h 45 min.
Buharda Minik Ekmekler
2 Std. 10 Min
Kakaolu Karabuğday Granola
2h 35 min.
Buharda Tahıllı Ekmek
2 Std.
Glütensiz Kakaolu Pandispanya
40 Min
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1 Std. 50 Min
Buharda pişmiş kuşkonmaz
35 Min
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5h
Pufidik Glütensiz Ekmek
1 Std. 15 Min
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2 Std. 30 Min