Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g Hindistan cevizi yağı
- 60 g tereyağı,küçük parçalara bölünmüş, kalıbı yağlamak için ekstra tereyağı
- 3 adet yumurta
- 130 g Hindistan cevizi şekeri
- 30 g İrlanda kreması likörü (Baileys)
- 50 g badem unu
- 50 g toz fındık
- 50 g Hindistan cevizi unu
- 50 g tam buğday unu, kalıbı unlamak için ekstra tam buğday unu
- 15 g kabartma tozu
- 1 tutam tuz
- 1 adet şeftali, kabuğu soyulmuş, küp küp doğranmış
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1155.6 kJ / 276.2 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Karbonhidrat
- 19.1 g
- Yağ
- 20.5 g
- Lif
- 0.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Havuçlu Cevizli Kek
2h 45min
Glütensiz Çikolatalı Kek
1h 15min
Temel Muhallebi
15 Min
7 Sebzeli Taneli Çorba
40 min
Glütensiz Kakaolu Pandispanya
40 min
Elmalı Kek
1h
Limonlu Kek
2h
Kırmızı Pancarlı Rus Salatası
1 godz. 10 min
Ketojenik Yuvarlak Ekmekler
1h 15min
Linzer Turta
50 min
İki Renkli Kek
2 godz. 10 min
Tereyağlı Krema
10min