Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto:
- 220 g di farina + q.b. per infarinare
- 30 g di olio di oliva
- 120 g di acqua
- ¼ di cucchiaino di sale
Farcire e completare:
- 2 pere (circa 400 g), mature
- 2 cucchiai di succo di limone
- 100 g di panna acida (20% di grassi)
- 200 g di Gorgonzola, a pezzi
- farina, per il piano di lavoro
- miele q.b.
- 3 cucchiai di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate, a pezzetti
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1613 kJ / 385 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 2.5 g
Alternatif tarifler
Polenta ai porri con topping di castagne
Değerlendirme yok
Tumbet (gratin di verdure di Maiorca)
1 godz. 15 min
Barrette ai frutti di bosco
1h
Naan al coriandolo
1 godz. 15 min
Biberli dell'Appenzello
Değerlendirme yok
Knöpfli
50 min
Salsa per insalata ai semi di zucca
10min
Polenta ticinese
45min
Riso casimiro
45min
Mousse al Toblerone®
3 godz. 10 min
Rösti alla bernese
40min
Zuppa d'orzo grigionese
55 min