Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g di rafano fresco, pelato, a pezzi
- 200 g di cipolle rosse, a metà
- 500 g di funghi champignon, piccoli, a metà
- 1 cucchiaio di olio di oliva
- 200 g di mezza panna per salse, con 25% di grassi
- 3 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- 1200 g di acqua
- 300 g di polenta, macinata fine, (cottura 4 min.)
- 125 g di formaggio fresco spalmabile, naturale
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe macinato + q.b.
- 1 mazzetto di erba cipollina fresca, tagliata finemente
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2345 kJ / 560 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 65 g
- Yağ
- 26 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lasagne
2h
Mapo tofu
20min
Hummus
10 Min
Gelato al tofu e cioccolato
6h 10min
Vermicelles
3 Std. 15 Min
Pizzoccheri di Poschiavo con verdure
1 Std. 30 Min
Tortiglioni al pollo e olive nere
35 Min
Vulcano al cioccolato e ciliegie
Değerlendirme yok
Crema marocchina di fave
35 Min
Sugo alla bolognese vegano
40 Min
Zuppa di funghi e patate
45 Min
Torta di mele «sminuzzate»
Değerlendirme yok