Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 - 900 g de agua
- 1 hoja de laurel seca
- 1 cucharada de sal
- 500 g de camarones frescos
- 1 cucharada de sal gorda
- 300 - 400 g de cubitos de hielo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 692 kJ / 166 kcal
- Protein
- 33.75 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 3.4 g
- Lif
- 0 g
Alternatif tarifler
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35min
Filetes de pescado al vapor (2-3)
25 Min
Cacahuates o nueces picados gruesos (100-200 g)
5 Min
Cebolla picada (30-70 g)
5 Min
Champiñones enteros al vapor (400-500 g) en Varoma
25 Min
Champiñones enteros al vapor (100-300 g) en cestillo
15 Min
Manzanas al vapor (500 g) en Varoma
25 Min
Champiñones en cuartos al vapor (400-500 g) en Varoma
25 Min
Ensopado de Borrego
25 Std. 10 Min
Cuartos de pera al vapor (200-400 g) en cestillo
15 Min
Especias molidas
5 Min
Hierbas picadas (5 g)
5 Min