Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Bund Suppengrün, in Stücken
- 3 - 4 Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 50 g Öl
- 800 g Wasser
- 600 g mehlig kochende Kartoffeln, in Stücken (2-3 cm)
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 200 g Pilze, z.B. Steinpilze oder Champignons, in Scheiben
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 150 g Schinkenwürfel
- 100 g Sahne
- 1 TL Thymian
- 1 EL Petersilie, gehackt
- Crema di Balsamico
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1115 kJ / 266 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 4.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pilz-Kartoffel-Suppe
25 Min
Champignoncremesuppe
20 Min
Champignon-Porree-Cremesuppe
30min
Kartoffelcremesuppe mit Knoblauch-Kresse-Öl
45min
Kartoffeltopf mit Pfifferlingen
1 Std. 40 Min
Spargel-Curry-Suppe
50min
Pilzcremesuppe mit Schinken-Semmelknödeln
1 Std. 10 Min
Spargel-Dill-Suppe
25 Min
Bohnensuppe mit Nudeln
40 Min
Gnocchi-Pilz-Rahmsuppe
30min
Linsen-Pilz-Suppe
1 Std.
Champignon-Rahmsuppe
35min