Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 50 g Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
- 100 g Schinkenspeck, gewürfelt
- 1 Dose weiße Bohnen (800 g), abgespült und abgetropft
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 1000 g Wasser
-
2
Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
veya 2 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 200 g Nudeln, klein, z.B. Muscheln, Hörnchen, Schleifen
- 1 Prise Salz
- 3 Prisen Pfeffer, schwarz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 774 kJ / 184 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 4.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauerkrautsuppe
1h
Rote-Linsen-Suppe
40min
Minestrone mit Kichererbsen
13h
Spanischer Bohnentopf
1h 10min
Bohneneintopf
1h
Sauerkrautsuppe mit weißen Bohnen
40min
Krafteintopf
1h 45min
Bunte Bohnensuppe
50min
Dänische Erbsensuppe
1h
Serbische Bohnensuppe mit Cabanossi
1h
Polnische Gerstensuppe (Krupnik)
45min
Bohnen-Tomaten-Eintopf
45min