Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
10
g olive oil
veya 10 g oil - 10 g unsalted butter
- 250 g echalion shallots, halved lengthways
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1061 kJ / 254 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 22 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 3.5 g
- Sodyum
- 27 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lightly Browned Onions and Garlic
20min
Sautéed Leeks (170-200 g)
20min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25min
Browned Beef Cubes (Medium)
15min
Browned Shallots (350 g)
25min
Browned Shallots (250 g)
25min
Stir-fried Vegetables
10min
Sautéed Onions and Garlic
20min
Sautéed Aubergine (200 g)
30min
Sautéed Shallots (350 g)
25min
Sautéed Onions (170-200 g)
20min
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25min