Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Crema pastelera
- 500 g de leche
- 60 g de harina de repostería
- 2 huevos
- 2 yemas de huevo
- 1 cucharada de azúcar vainillado
- 70 g de azúcar
Masa choux
- 120 g de leche
- 130 g de agua
- 100 g de mantequilla
- 1 pellizco de sal
- 5 g de azúcar
- 160 g de harina de repostería
- 4 huevos (60-65 g c/u)
Glaseado y montaje
- 200 g de azúcar glas
- 1 clara de huevo
- 4 - 5 gotas de zumo de limón
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 270 kJ / 65 kcal
- Protein
- 1.88 g
- Karbonhidrat
- 7.78 g
- Yağ
- 2.88 g
- Lif
- 0.12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bambas de nata
1h 50min
Bambas Boston cream
2 Std.
Crema pastelera
10 min
Profiteroles
2 Std.
Milhojas de merengue
1h 40 min
Tarta San Marcos
4 Std.
Canutillos de crema
3 Std.
Pelotas de fraile rellenas de crema pastelera
1 godz.
Brazo de gitano nevado con frambuesas
25 Std. 40 Min
Pastas de té rizadas
40 min
Milhojas con crema pastelera y nata
1 godz.
Brazo de gitano
3 Std.