Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Crema pastelera
- 500 g de leche
- 60 g de harina de repostería
- 2 huevos
- 2 yemas de huevo
- 1 cucharada de azúcar vainillado
- 70 g de azúcar
Masa choux
- 120 g de leche
- 130 g de agua
- 100 g de mantequilla
- 1 pellizco de sal
- 5 g de azúcar
- 160 g de harina de repostería
- 4 huevos (60-65 g c/u)
Glaseado y montaje
- 200 g de azúcar glas
- 1 clara de huevo
- 4 - 5 gotas de zumo de limón
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 270 kJ / 65 kcal
- Protein
- 1.88 g
- Karbonhidrat
- 7.78 g
- Yağ
- 2.88 g
- Lif
- 0.12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tarta San Marcos
4h
Crema pastelera
10min
Masa choux
2h
Bollos de mantequilla de Bilbao
5h
Flores de carnaval
40 min
Milhojas con crema pastelera y nata
1h
Bambas de nata
1 Std. 50 Min
Pelotas de fraile rellenas de crema pastelera
1h
Rosquillas americanas (doughnuts)
2 godz. 10 min
Rosquillas
30 min
Pasteles de nata (Pastéis de nata)
50 min
Brazo de gitano
3h