Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Bizcocho genovés
- 1 cucharadita de mantequilla
- 4 huevos
- 120 g de azúcar
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 120 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
Almíbar
- 100 g de agua
- 130 g de azúcar
- 20 g de zumo de limón
Crema de yemas
- 150 g de azúcar
- 50 g de agua
- 4 yemas de huevo
- 1 cucharada de maicena
Montaje
- 500 g de nata montada
- 2 cucharadas de azúcar (para caramelizar)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 2138 kJ / 512 kcal
- Protein
- 6.18 g
- Karbonhidrat
- 66.08 g
- Yağ
- 24.68 g
- Lif
- 0.62 g
Alternatif tarifler
Minitartas San Marcos con trufa
3h
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3h 40min
Crema pastelera
10 min
Tarta Sacher
3h
Petisús (éclairs)
1h 50 min
Milhojas con crema pastelera y nata
1h
Nata de trufa
8h 15min
Bambas de nata
1h 50 min
Pelotas de fraile rellenas de crema pastelera
1h
Buñuelos de viento
1h
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2h 35 min
Brazo de gitano
3h