Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Crema pastelera
- 250 g de leche
- 35 g de azúcar
- 30 g de harina de repostería
- 1 huevo
- 1 yema de huevo
- ½ cucharadita de azúcar vainillado
Otras elaboraciones y montaje
- 250 g de nata (35% de grasa)
- 2 cucharadas de azúcar glas
- 1 lámina de masa de hojaldre de 30x40 cm (aprox. 275 g)
- 1 huevo batido para pincelar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 928 kJ / 222 kcal
- Protein
- 4.01 g
- Karbonhidrat
- 15.06 g
- Yağ
- 16.19 g
- Lif
- 0.43 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3h 40min
Tarta San Marcos
4u.
Xuxos de crema
1 Std. 30 Min
Crema pastelera
10min
Milhojas de chocolate y nata
2 Std. 30 Min
Canutillos de crema
3hod.
Cañas de nata
30min
Petisús (éclairs)
1 Std. 50 Min
Bambas de nata
1 Std. 50 Min
Pelotas de fraile rellenas de crema pastelera
1小时
Buñuelos de viento
1小时
Brazo de gitano
3hod.