Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa
- 50 g de azúcar glas
- 250 g de harina de repostería
- 190 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 2 huevos
Decoración
- 250 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- 6 - 12 de guindas en almíbar (isteğe bağlı)
- 6 - 12 almendras crudas sin piel (isteğe bağlı)
- 2 cucharadas de mermelada (isteğe bağlı)
- 2 cucharadas de azúcar glas (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 576 kJ / 138 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Karbonhidrat
- 12.5 g
- Yağ
- 8.9 g
- Lif
- 1.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roscón gallego
1j 30 menit
Roscón de Reyes
4 Std.
Galletas de mantequilla
50 menit
Pastas de té rellenas de mermelada
50 menit
Minirroscón de Reyes
3sa
Petisús (éclairs)
1h 50min
Pastas de avellanas
1 Std. 45 Min
Rosquillas americanas (doughnuts)
2j 10 menit
Galletas danesas
35 Min
Rosquillas
30 min
Magdalenas de nata
1j
Magdalenas de mantequilla a la vainilla
1 Std. 15 Min