Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de caldo de carne frío
- 6 huevos
- 220 g de harina de repostería
- 1 cucharadita de piel de limón rallada
- 1 trozo de tocino fresco (para engrasar la sartén)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 309 kJ / 74 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Karbonhidrat
- 8.1 g
- Yağ
- 3.1 g
- Lif
- 0.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Orejas de carnaval
30 min
Roscón gallego
1h 30min
Empanada de maíz con congrio
2 godz.
Empanada de zamburiñas
1 Std. 20 Min
Empanada de bacalao y manzana
1 godz. 40 min
Empanada de maíz con berberechos
1 godz. 15 min
Empanada de sardinas
1 godz. 15 min
Empanada de raxo
2 godz. 30 min
Empanada de maíz con vieiras
1h 30min
Empanada gallega de manzana
3h 45min
Vieiras "Rias baixas"
1 godz. 10 min
Bica de Castro Caldelas
1 Std. 20 Min