Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de caldo de carne frío
- 6 huevos
- 220 g de harina de repostería
- 1 cucharadita de piel de limón rallada
- 1 trozo de tocino fresco (para engrasar la sartén)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 309 kJ / 74 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Karbonhidrat
- 8.1 g
- Yağ
- 3.1 g
- Lif
- 0.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roscón gallego
1 godz. 30 min
Empanada de raxo
2h 30min
Orejas de carnaval
30 min
Empanada de maíz con vieiras
1 godz. 30 min
Caldo gallego de grelos
4h 10min
Empanada de maíz con berberechos
1h 15min
Empanada de maíz con congrio
2h
Tarta de frixuelos y arroz con leche
2h
Empanada de bacalao con pasas (sin levadura)
1 Std. 50 Min
Vieiras "Rias baixas"
1 godz. 10 min
Empanada gallega de manzana
3h 45min
Bica de Castro Caldelas
1 godz. 20 min