Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Crema pastelera
- 100 g de azúcar
- 500 g de leche
- 30 g de harina
- 30 g de maicena
- 3 huevos
-
1
cucharada de vainilla líquida
veya 1 cucharada de azúcar vainillado
Masa
- 180 g de leche
- 60 g de agua
- 60 g de aceite (y un poco más para formar las pelotas)
- 60 g de azúcar
- 25 g de levadura prensada fresca
- 350 g harina de fuerza (y un poco más para espolvorear)
- 1 pellizco de sal
- harina
- 400 - 500 g de aceite (para freír)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 752 kJ / 180 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 22.2 g
- Yağ
- 8.4 g
- Lif
- 0.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tarta San Marcos
4 Std.
Xuxos de crema
1h 30min
Caracolas con fruta escarchada y pasas
4 godz. 30 min
Crema pastelera
10min
Masa choux
2h
Cremadillos
3h 50min
Berlinesas rellenas de crema
4h 20min
Petisús (éclairs)
1 Std. 50 Min
Milhojas con crema pastelera y nata
1h
Bambas de nata
1 Std. 50 Min
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2 Std. 35 Min
Brazo de gitano
3h