
Cihazlar ve Aksesuarlar
Hindistan Cevizli Havuçlu Kayısı Topları
Hazırlık 5 dk
Toplam 1sa 15 dk
1 porsiyon
Malzemeler
-
fındık110 g
-
havuç dilimlenmiş (1-2 cm)110 g
-
kuru kayısı100 g
-
Hindistan cevizi tozu etrafını bulamak için ekstra hindistan cevizi tozu60 g
-
tarçın½ tk
-
fıstık ezmesi50 g
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Kalori
1674.2 kcal /
7004.9 kJ
Protein
35 g
Yağ
132.8 g
Karbonhidrat
117 g
Lif
36.4 g
Doymuş Yağ
44.7 g
Sodyum
113.7 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Bebekler İçin Sağlıklı Beslenme
83 Tarif
Türkiye
Türkiye