Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 110 g fındık
- 110 g havuç, dilimlenmiş (1-2 cm)
- 100 g kuru kayısı
- 60 g Hindistan cevizi tozu, etrafını bulamak için ekstra hindistan cevizi tozu
- ½ tk tarçın
- 50 g fıstık ezmesi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 7004.9 kJ / 1674.2 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 117 g
- Yağ
- 132.8 g
- Doymuş Yağ
- 44.7 g
- Lif
- 36.4 g
- Sodyum
- 113.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fırın Mücver
50 min
Yer Fıstıklı Armutlu Muhallebi
1h 30min
Taze Otlu, Glütensiz Kırmızı Mercimek Keki
25sa 10 dk
Çilek ve Bisküvili Puding
5h 15min
Muzlu Vişneli Dondurma
10min
Fındıklı Tahin Pekmez
1h 10 min
Cennet Hurmalı Avokadolu Tatlı
10min
Tahinli Bademli Kurabiye
25 min
Kinoalı Mercimek Köftesi
26h
Karışık Meyveli Kek
1h
Kayısı Topu
20min
Çilekli Muffin
40 min