Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Currycremesuppe
- 1 Schalotte
- 60 g Knollensellerie, in groben Stücken
- 20 g Butter
- 1 TL rote Currypaste
- 200 g weißer Spargel, geschält, Enden abgeschnitten, in Stücken
- 1 TL Zucker
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 500 g Wasser
- 300 g Sahne
Topping und Fertigstellung
- 20 g Öl
- 50 g Parmaschinken, in Streifen
- 100 g grüner Spargel, Enden abgeschnitten, in Stücken (1 cm)
- 50 g Nordseekrabben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1620 kJ / 387 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 36 g
- Lif
- 1.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tomaten-Fisch-Suppe
35 Min
Würzige Kürbissuppe
1h
Kerbel-Cappucchino
35 Min
Krabbensuppe mit Sekt (Hamburg)
40min
Sellerie-Weißwein-Suppe mit Garnelenspießen
40min
Forellencremesuppe
40min
Apfel-Curry-Suppe
40min
Lila Erdäpfelmousseline
35 Min
Kartoffeltopf mit Pfifferlingen
1 godz. 40 min
Spargel-Kartoffelsüppchen mit Zitronengras
35 Min
Garnele und Fisch in Paprika-Safran-Süppchen
1h
Lachscremesuppe
20min