Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 40 g di gherigli di noci
- 300 g di farina di castagne, setacciata
- 2 cucchiai di zucchero di canna
- 1 pizzico di sale
- 500 g di acqua fredda
- 50 g di uvetta passa, ammollata e strizzata
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 40 g di pinoli
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1029 kJ / 246 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Karbonhidrat
- 31 g
- Yağ
- 11.9 g
- Lif
- 0.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pappa al pomodoro
35 Min
Pan co' Santi
7 godz.
Schiacciata fiorentina
50 min
Peposo toscano
1 Std. 30 Min
Sformato di cardi
1 Std.
Ricciarelli
7 godz.
Crostini con crema di milza
1 Std.
Schiacciata con l'uva
2 godz.
Crostini con fegatini di pollo
40 Min
Paté di fegatini
30 min
Salsa verde "Bagnet"
15 Min
Pici all'aglione
1h 25min