Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 40 g di gherigli di noci
- 300 g di farina di castagne, setacciata
- 2 cucchiai di zucchero di canna
- 1 pizzico di sale
- 500 g di acqua fredda
- 50 g di uvetta passa, ammollata e strizzata
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 40 g di pinoli
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1029 kJ / 246 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Karbonhidrat
- 31 g
- Yağ
- 11.9 g
- Lif
- 0.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crostini con crema di milza
1h
Pappa al pomodoro
35 Min
Schiacciata con l'uva
2 Std.
Pan co' Santi
7 godz.
Panforte
1h
Sformato di cardi
1h
Crostini con fegatini di pollo
40 min
Ricciarelli
7 godz.
Torta di riso carrarina
3h 10min
Paté di fegatini
30 min
Schiacciata fiorentina
50min
Salsa verde "Bagnet"
15 min