Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 40 g di gherigli di noci
- 300 g di farina di castagne, setacciata
- 2 cucchiai di zucchero di canna
- 1 pizzico di sale
- 500 g di acqua fredda
- 50 g di uvetta passa, ammollata e strizzata
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 40 g di pinoli
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1029 kJ / 246 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Karbonhidrat
- 31 g
- Yağ
- 11.9 g
- Lif
- 0.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pici all'aglione
1 Std. 25 Min
Schiacciata con l'uva
2h
Peposo toscano
1hod. 30min
Schiacciata fiorentina
50min
Gnudi toscani
40 Min
Torta di riso carrarina
3u. 10min
Sformato di cardi
1 Std.
Crostini con fegatini di pollo
40 Min
Pan co' Santi
7h
Paté di fegatini
30min
Salsa verde "Bagnet"
15 Min
Pappa al pomodoro
35min