Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Fonduta di formaggi
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 50 g di Gorgonzola
- 50 g di Fontina, a pezzi
- 50 g di Taleggio, a pezzi
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
Polenta
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di farina di mais bramata
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3335 kJ / 797 kcal
- Protein
- 22.1 g
- Karbonhidrat
- 83 g
- Yağ
- 41.8 g
- Lif
- 3.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polenta concia alla valdostana
1hod. 40min
Cannelloni porri, ricotta e Taleggio
1 godz. 30 min
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1hod. 40min
Fonduta svizzera
20min
Fonduta con tartufo bianco
2hod. 20min
Risotto alla valdostana
35min
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25min
Fonduta
8h 20 min.
Polenta al formaggio
1 godz.
Sformatini ai porri
55min
Focaccia al formaggio di Recco
1 godz. 15 min
Risotto ai quattro formaggi
40min