Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Fonduta di formaggi
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 50 g di Gorgonzola
- 50 g di Fontina, a pezzi
- 50 g di Taleggio, a pezzi
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
Polenta
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di farina di mais bramata
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3335 kJ / 797 kcal
- Protein
- 22.1 g
- Karbonhidrat
- 83 g
- Yağ
- 41.8 g
- Lif
- 3.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vol-au-vent integrali con mousse di tonno e ricotta
2sa
Polenta in fiur
1sa
Polenta concia alla valdostana
1 Std. 40 Min
Risotto Castelmagno e nocciole
30min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15min
Flan ai quattro formaggi
1sa
Polenta al formaggio
1sa
Focaccia al formaggio di Recco
1h 15min
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25min
Fonduta
8h 20min
Salsa verde "Bagnet"
15min
Salsa tonnata
20min