Crema de gambas al brandy con caviar de erizos

Crema de gambas al brandy con caviar de erizos

4.7 56 değerlendirme
Hazırlık 25 dk
Toplam 35 dk
6 raciones

Malzemeler

  • 500 g de gambas frescas enteras sin pelar medianas
  • 800 g de agua
  • 150 g de zanahoria en trozos
  • 60 g de puerro en trozos (solo la parte blanca)
  • 70 g de aceite de oliva
  • 100 g de brandy
  • 200 g de tomate triturado en conserva
  • 50 g de arroz de grano redondo
  • ½ cucharadita de sal
  • 1 - 2 cucharadas cebollino fresco picado
  • 1 lata pequeña de caviar de oricios (50-60 g)

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 ración

Protein 18.5 g
Kalori 1029 kJ / 246 kcal
Yağ 14.9 g
Lif 1.4 g
Karbonhidrat 9.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...