Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- 500 g di polpo fresco pulito
- 200 g di patate a fette
- 100 g di pane raffermo a pezzi
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 1 pizzico di pepe verde in grani
- 1 uovo
- olio per frittura q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1075 kJ / 257 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 21.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1 Std.
Ratatouille di totani e melanzane su cous cous
1 Std.
Involtini di spigola
40min
Polpette di cozze alla spezzina
1 Std. 30 Min
Baccalà fritto con salsa BBQ (di Sebastiano Rovida)
5 Std. 30 Min
Quiche ai funghi e salsiccia aromatizzata all'olio tartufato
1 Std. 30 Min
Kig ha farz
Keine Bewertungen
Profiteroles al limone
1 godz. 45 min
Polpettine di gamberi tailandesi
1 Std. 25 Min
Calamaretti ai pistacchi
30 Min
Calamari ripieni su crema di pane
1 Std. 10 Min
Olive all'ascolana
55 Min