![Gnocchi au potiron jaune Gnocchi au potiron jaune](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E2B14165-ECF0-4E24-8E92-1F29C217FF25/Derivates/4afb081b-027d-46e9-a169-9444ddc7e547.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte à gnocchi
- 100 g de parmesan, coupé en morceaux
- 500 g d'eau
- 1 pincée sel
- 1000 g de chair de potiron, coupée en tranches (2-3 mm)
- 10 g de beurre doux
- 1 brin de romarin frais
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de farine de blé
- 2 blancs d'œufs
La cuisson des gnocchi
- 30 g de parmesan, coupé en morceaux
- 5 brins de ciboulette fraîche, hachés
- 40 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 brin de romarin frais
- eau, pour cuire les gnocchi
- sel, pour cuire les gnocchi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1858 kJ / 444 kcal
- Protein
- 21.3 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 20.3 g
- Lif
- 1.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gaufre de légumes
35 min
Gnocchi aux épinards
1sa 5 dk
Gnocchis de butternut
1h 35min
Gnocchi de pomme de terre farcis aux courgettes
1j 15 menit
Storzapretti - boulettes de blette au brocciu
1h 20min
Muffins courgette, cottage cheese et noisettes
40 min
Risotto aux épinards et crème au safran
40 min
Lasagne de crêpes ricotta et épinards
1h
Conchiglie au potiron
40 min
Gnocchis de patate douce
40 min
Risotto au potiron
35 min
Gnocchis
45 dk