Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte à gnocchi
- 100 g de parmesan, coupé en morceaux
- 500 g d'eau
- 1 pincée sel
- 1000 g de chair de potiron, coupée en tranches (2-3 mm)
- 10 g de beurre doux
- 1 brin de romarin frais
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de farine de blé
- 2 blancs d'œufs
La cuisson des gnocchi
- 30 g de parmesan, coupé en morceaux
- 5 brins de ciboulette fraîche, hachés
- 40 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 brin de romarin frais
- eau, pour cuire les gnocchi
- sel, pour cuire les gnocchi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1858 kJ / 444 kcal
- Protein
- 21.3 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 20.3 g
- Lif
- 1.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchis de butternut
1h 35min
Risotto au potiron
35 min
Gnocchi de lentilles et saucisse luganega
1h 30 min
Gnocchis
45 Min
Gnocchi aux épinards
1 godz. 5 min
Gnocchis de patate douce
40 Min
Galettes de panais à la coriandre et flocons d'avoine
40 Min
Gnocchi de céleri-rave à la sauce Castelmagno
1 Std.
Storzapretti - boulettes de blette au brocciu
1 Std. 20 Min
Gnocchis de courge au lait d'amande
1 godz. 5 min
Gnocchi aux orties
1 Std. 15 Min
Gnocchi de pomme de terre farcis aux courgettes
1 Std. 15 Min