Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g d'oignon, coupé en morceaux
- 600 g d'épaule d'agneau désossée, très froide et coupée en cubes de 5 cm
- ½ bouquet de coriandre fraîche, équeuté
- 75 g de chapelure
- du sel
- du poivre moulu
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 5 brins de thym-citron
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 999 kJ / 239 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cannelloni au brocciu
1 godz.
Fish cakes
1h 5min
Biryani de dinde
8 godz. 50 min
Boulettes keftas aux citrons confits, tajine de légumes aux agrumes
1h 55 min
Ballotine de poulet aux figues
1 godz.
Cevapcici (saucisses grillées croates)
35 min
Boulettes de veau aux herbes
35 min
Croquettes de poisson à la thaïe
30 min
Roulés de veau à la sauge et à la mozzarella, trofie et courgettes
40min
Agneau au citron
1h 10min
Keftas grillées
45 min
Korma d'agneau
13 godz. 50 min