Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2000 g de sal gorda
- 1000 g de sardinas frescas enteras con cabeza, escamas y tripa
- 8 - 10 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 150 g de aceite de oliva
- 20 g de zumo de limón (el zumo de medio limón)
- 700 g de agua
- 500 g de patatas de guarnición enteras (lavadas con piel)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1673 kJ / 400 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 24 g
- Lif
- 2.1 g
Alternatif tarifler
Dorada a la veneciana
55 Min
Pescadilla al vapor con espinacas y salsa
30min
Almejas a la sidra
15min
Dorada a la catalana
30min
Almejas a la marinera
30min
Dorada a la sal
35 Min
Sardinas en papillote
25 Min
Lubina a la sal con patatas
30min
Gamba blanca de Huelva cocida
35 Min
Bacalao fresco con ajada
30min
Bacalao dorado
25 Min
Coquinas al ajillo
1 Std.