Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 400 g de bouquets de chou-fleur
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 200 g de riz spécial risotto, type arborio
- 100 g de vin blanc sec
- 800 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1030.3 kJ / 271 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Karbonhidrat
- 29.2 g
- Yağ
- 9.7 g
- Doymuş Yağ
- 4.2 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 379.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Penne à la crème de chou-fleur
1h
Risotto au poireau et au gorgonzola
45min
Risotto aux carottes et bleu de Gex
30min
Pâtes aux poireaux et champignons
35 Min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35 Min
Risotto à la betterave
30min
Risotto courgette et bacon
35 Min
Crozets au bacon, poireau et champignons
40min
Risotto au poireau et à la pancetta
35 Min
Œufs au nid à la purée de chou-fleur
50min
Risotto chèvre-brocoli
45min
Risotto au potimarron
1h