Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g fine burghul (see Tips)
- 80 g sultanas
- 250 g boiling water
- 200 g red wine vinegar
- 1 tsp caster sugar
- 2 pears (approx. 150 g - see Tips)
- 5 black peppercorns
- 1 dried bay leaf
- 1 tsp mustard seeds
- 1 star anise
- salt, to season
- 30 g grapeseed oil
- ½ tsp French mustard
- ground black pepper, to season
- 100 g radicchio, leaves separated
- 100 g pecans, roasted and roughly chopped (see Tips)
- 200 g Gorgonzola cheese, cut into pieces (see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3521.3 kJ / 838.4 kcal
- Protein
- 18.7 g
- Karbonhidrat
- 89.3 g
- Yağ
- 42.9 g
- Doymuş Yağ
- 9.7 g
- Lif
- 11 g
- Sodyum
- 1857.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pistachio cheesecakes with mango
2 godz. 30 min
Cloudy apple cider jelly
5 Std.
Kvass fermented beetroot salad
168h 15 min
Spinach and lemon cream cake (gluten free)
3 Std. 45 Min
Tiraccino
1 Std. 5 Min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50sa 15 dk
Coconut coffee crunch
24 Std. 20 Min
Linseed crackers with mutabbal beitinjan (eggplant dip)
16h 20min
Whole cauliflower with pea purée
40min
Tuna nicoise salad (gut health)
1h 15min
Fresh fennel salad
10min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10min