Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g fine burghul (see Tips)
- 80 g sultanas
- 250 g boiling water
- 200 g red wine vinegar
- 1 tsp caster sugar
- 2 pears (approx. 150 g - see Tips)
- 5 black peppercorns
- 1 dried bay leaf
- 1 tsp mustard seeds
- 1 star anise
- salt, to season
- 30 g grapeseed oil
- ½ tsp French mustard
- ground black pepper, to season
- 100 g radicchio, leaves separated
- 100 g pecans, roasted and roughly chopped (see Tips)
- 200 g Gorgonzola cheese, cut into pieces (see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3521.3 kJ / 838.4 kcal
- Protein
- 18.7 g
- Karbonhidrat
- 89.3 g
- Yağ
- 42.9 g
- Doymuş Yağ
- 9.7 g
- Lif
- 11 g
- Sodyum
- 1857.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fennel, freekeh and orange salad
2 Std. 25 Min
Macadamia Ricotta (Matthew Kenney)
8 godz. 30 min
Rustic bread
2 Std.
Provençal tart
1h 15min
Spelt and chicken salad
1h 15min
Spiced apple liqueur
168 Std. 10 Min
Eggplant rotolo
1 Std. 40 Min
Fennel, date and nut bread
1h 15min
Wraps with sautéed veggies and herb cream (Thermomix® Cutter, TM6)
45 Min
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1 Std. 40 Min
Coffee and cocoa toasted cereal
50 Min
Semi-freddo with marbled kiwi coulis
4h 20 min