Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Pralinato di mandorle e nocciole
- 90 g di zucchero
- 30 g di acqua
- 65 g di nocciole sgusciate non pelate
- 65 g di mandorle, sgusciate e non pelate
Crema mousseline
- 250 g di latte
- 2 tuorli
- 20 g di zucchero
- 30 g di farina tipo 00
- 75 g di burro a temperatura ambiente e a tocchetti
Terminare la preparazione
- mandorle a lamelle, a piacere
- zucchero a velo, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1361 kJ / 329 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Karbonhidrat
- 20.6 g
- Yağ
- 33 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mini éclair ai lamponi
3h
Piccole pavlove con mousse al caramello
3h
Smiley cake pops
2hod. 30min
Mini éclair alla crema di caramelle alla fragola
Nessuna valutazione
Éclair all'arancia
7h
Éclair alla crema di lamponi e pistacchi
12u.
Éclair alla crema di limone
4 Std.
Glassa al burro
10 Min
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 Min
Tartufi con cuore al cocco
6 godz. 50 min
Red velvet cake
1hod. 15min
Torta Red velvet
3h