Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Pralinato di mandorle e nocciole
- 90 g di zucchero
- 30 g di acqua
- 65 g di nocciole sgusciate non pelate
- 65 g di mandorle, sgusciate e non pelate
Crema mousseline
- 250 g di latte
- 2 tuorli
- 20 g di zucchero
- 30 g di farina tipo 00
- 75 g di burro a temperatura ambiente e a tocchetti
Terminare la preparazione
- mandorle a lamelle, a piacere
- zucchero a velo, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1361 kJ / 329 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Karbonhidrat
- 20.6 g
- Yağ
- 33 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fruttone leccese al cioccolato
1h 40min
Mini éclair ai lamponi
3 godz.
Éclair fragole e cioccolato bianco
12h
Éclaires al cioccolato
4h 50min
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 min
Tortine al cioccolato e arancia con diplomatica al Rum
2h 30min
Devil's food cake (Torta del Diavolo)
5h
Baklava
1 godz. 30 min
Red velvet cake
1 godz. 15 min
Torta meringata al limone con glassatura veloce
3 Std. 15 Min
Ganache al cioccolato bianco
12h 20min
Ganache al cioccolato
12h 20min