Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Torta Devil
- 425 g di zucchero
- 340 g di burro a temperatura ambiente a tocchetti (2 cm circa) + q.b.
- 100 g di latte
- 4 uova (da 60 g)
- 425 g di farina tipo 00 + q.b.
- 65 g di cacao amaro in polvere
- 75 g di acqua calda
- 1 cucchiaino di bicarbonato di sodio
Ganache al cioccolato
- 750 g di panna (min. 30% di grassi)
- 750 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 4548 kJ / 1087 kcal
- Protein
- 13.8 g
- Karbonhidrat
- 100 g
- Yağ
- 70.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Torta brownie al cioccolato e crema al caramello salato
2h 35min
Éclaires al cioccolato
4h 50min
Torta Bicerin
30 Min
Danish layer cake
4 Std.
Éclair fragole e cioccolato bianco
12u.
Éclair alla crema di lamponi e pistacchi
12u.
Torta glassata al cioccolato al vapore
1h 30min
Torta foresta nera
3óra
Torta tripla al cioccolato
3h 55min
Torta Sacher
3 Std. 30 Min
Sacher Torte
2 Std. 30 Min
Crostata al cioccolato e caramello salato
3h 15min