Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ganache al cioccolato bianco
- 500 g di panna (min. 30% di grassi)
- 200 g di cioccolato bianco a pezzi
- 2 fogli di gelatina (da 4 g cad.), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
Copertura rossa
- 100 g di farina tipo 00 + q.b.
- 70 g di burro a pezzi
- 100 g di zucchero
- 1 cucchiaio di acqua
- 2 punte di coltello di colorante alimentare rosso
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1749 kJ / 420 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Karbonhidrat
- 28.3 g
- Yağ
- 31.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Glassa di zucchero
10 Min
Éclaires al cioccolato
4 Std. 50 Min
Éclair all'arancia
7 godz.
Cupcake mimosa
1h
Fantasia di nocciole
1h 35 min
Freakshake gusto macarons
2u. 40min
Red velvet cake
1 Std. 15 Min
Cupolette al limone
9 Std.
Ganache al cioccolato bianco
12h 20 min
Tronchetto di Natale al cioccolato e arancia
5h
Tronchetto al tiramisù
4 Std.