Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ganache al cioccolato bianco
- 500 g di panna (min. 30% di grassi)
- 200 g di cioccolato bianco a pezzi
- 2 fogli di gelatina (da 4 g cad.), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
Copertura rossa
- 100 g di farina tipo 00 + q.b.
- 70 g di burro a pezzi
- 100 g di zucchero
- 1 cucchiaio di acqua
- 2 punte di coltello di colorante alimentare rosso
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1749 kJ / 420 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Karbonhidrat
- 28.3 g
- Yağ
- 31.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Torta brownie al cioccolato e crema al caramello salato
2h 35min
Éclair come un Paris-Brest
5u.
Éclaires al cioccolato
4 Std. 50 Min
Minnuzze di Sant'Agata
7 Std. 30 Min
Éclair ciocco-caffé
12 Std.
Macaron al cioccolato
24sa
Candele al cioccolato
4 Std. 50 Min
Cupcake velluto rosso per S.Valentino
50 min
Torta Red velvet
3 godz.
Pasta sablé al cacao
1h 10 min
Red velvet cake
1h 15 min
Ganache al cioccolato
12 Std. 20 Min