Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Crema pasticcera
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli
- 100 g di zucchero
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 40 g di farina tipo 00
- 1000 g di acqua
Meringa
- 140 g di zucchero
- 120 g di albumi
- 1 pizzico di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 6443.4 kJ / 1540 kcal
- Protein
- 46.3 g
- Karbonhidrat
- 291.5 g
- Yağ
- 23.4 g
- Doymuş Yağ
- 10.2 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 589 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta choux
2 godz.
Sbriciolata con crema inglese alla vaniglia
1 godz. 30 min
Crema diplomatica
30min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20min
Code di aragosta con crema pasticcera
6sa
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2 godz.
Bignè con crema al pistacchio
3 Std.
Financier alla nocciola con ganache fondente (senza glutine) di Damiano Carrara
2 godz.
Crema mousseline
1 godz.
Cannoncini alla crema pasticcera e cioccolato
4h
Torta Saint Honoré all'italiana
22u.
Crema pasticcera alla vaniglia
15 min