Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema al limone
- 2 limoni, preferibilmente biologici
- 150 g di zucchero
- 4 uova
- 100 g di burro a tocchetti
Meringa
- 180 g di zucchero
- 60 g di albumi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1214 kJ / 290 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Karbonhidrat
- 29.8 g
- Yağ
- 16.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Profiteroles al limone
1h 45 min
Cassata di Sulmona
3 Std. 30 Min
Bignè con pere e caramello al burro salato
5h 30 min.
Éclair come un Paris-Brest
5h
Mini flan parisienne
9 Std.
Code di aragosta con crema pasticcera
6h
Torta meringata al limone con glassatura veloce
3h 15min
Crema chantilly
35 λεπτ.
Crostata meringata all'arancia
30 λεπτ.
Fiocchi di neve
5h
Red velvet cake
1h 15min
Torta Red velvet
3h