Cihazlar ve Aksesuarlar
Éclair alla crema di limone
Hazırlık 1sa
Toplam 4sa
12 pezzi
Malzemeler
Pasta choux
-
150 g di acqua
-
80 g di burro a pezzi
-
1 pizzico di sale
-
10 g zucchero
-
120 g di farina tipo 00
-
3 uova
Crema al limone
-
2 limoni preferibilmente biologici
-
150 g zucchero
-
4 uova
-
100 g di burro a tocchetti
Meringa
-
180 g zucchero
-
60 g di albumi
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 pezzo
Protein
6.1 g
Kalori
1214 kJ /
290 kcal
Yağ
16.3 g
Karbonhidrat
29.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Éclair
10 Tarif
İtalya
İtalya
Bunları da beğenebilirsiniz...
Tortine al caffè e noci pecan
55 dk
Torta del cardinale
3sa 30 dk
Éclaires al cioccolato
4sa 50 dk
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 dk
Devil's food cake (Torta del Diavolo)
5sa
Galette des rois con crema alle mandorle
3sa
Éclair come un Paris-Brest
5sa
Zuccotto
7sa 10 dk
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 dk
Ganache al cioccolato
12sa 20 dk
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 dk
Crema pasticcera
15 dk