Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema al limone
- 2 limoni, preferibilmente biologici
- 150 g di zucchero
- 4 uova
- 100 g di burro a tocchetti
Meringa
- 180 g di zucchero
- 60 g di albumi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1214 kJ / 290 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Karbonhidrat
- 29.8 g
- Yağ
- 16.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Babà napoletano
3hod.
Torta Bicerin
30 min
Crema pasticcera
15 Min
Pan di Spagna
1h 50min
Cassata siciliana
6h 35min
Torta bavarese al cioccolato bianco e frutti rossi
7 Std. 30 Min
Torta di meringa e mousse al cioccolato
6sa 30 dk
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 Min
Bignè con crema al pistacchio
3hod.
Crema chantilly
35min
Torta meringata al limone con glassatura veloce
3h 15min
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 Min