Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Marinade
- 1 orange, thin peel only, no pith
- 2 garlic cloves
- 2 tsp dried oregano
- 1 tsp salt
- 1 tsp black peppercorns
- 1 tsp dried red chili flakes
- 4 oz orange juice
- 1 tsp honey
- 24 oz chicken breasts, air-chilled, boneless and skinless (approx. 3-4 breasts)
Dressing
- 6 oz extra virgin olive oil
- 6 sprigs fresh oregano, leaves only
- 1 garlic clove
- ½ tsp salt
- 2 oz orange juice
- 1 oz apple cider vinegar
- 1 tsp honey
- 1 tsp stone ground mustard
Steaming
- 7 oz quinoa
- 35 oz water
- 16 oz red beets, peeled, sliced into half-moons (¼ in.)
- 6 oz fresh green beans, trimmed and halved
-
6
oz beet greens, cut into thin ribbons
veya 6 oz baby spinach, cut into thin ribbons - 6 oz blackberries
- 5 oz goat cheese, crumbled or cut into pieces
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3113 kJ / 744 kcal
- Protein
- 55 g
- Karbonhidrat
- 58 g
- Yağ
- 33 g
- Lif
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beef Tostadas
1h 10min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30min
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
35min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 Min
Pomegranate Glazed Stuffed Beef Tenderloin
1 godz. 45 min
Chicken and Farro Harvest Salad
1 godz. 45 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1 godz. 45 min
Southwest Quinoa
40min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Chicken Fajita Soup
50min