Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 oz Brazil nuts
- 35 oz water
- 7 oz quinoa
- 10 ½ - 12 oz butternut squash, diced (approx. ½-¾ in. pieces)
- 2 garlic cloves
- 2 lime peels, to make zest, no pith
- ½ tsp fine sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- 1 - 2 oz fresh cilantro leaves, to taste, divided
- 1 oz brown rice vinegar
- ½ oz lime juice
- 6 ½ oz olive oil
- 3 ½ oz radishes, stems removed, halved
- 1 oz shallots, halved (approx. ¼ in.)
- 3 ½ oz Granny Smith apples, stems removed, quartered
- 3 ½ oz jicama, peeled cut into pieces (approx. 1 in.)
- 3 oz scallions, hand sliced on the bias (approx. ¼ in.)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3101.4 kJ / 741.3 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Karbonhidrat
- 47.6 g
- Yağ
- 58.7 g
- Doymuş Yağ
- 9.7 g
- Lif
- 10.9 g
- Sodyum
- 258.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mushroom Risotto
30 min
Quinoa Patties
1 godz.
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45 min
Cauliflower Tacos Al Pastor
1 godz. 10 min
Baked Beet Falafel Buddha Bowls
1h 5min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40min
Brown Rice Salad with Turmeric Dressing
1 godz.
Salmon and Lemon Rice Salad
40min
Ratatouille with Pecorino
1h 5min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min