Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 oz Brazil nuts
- 35 oz water
- 7 oz quinoa
- 10 ½ - 12 oz butternut squash, diced (approx. ½-¾ in. pieces)
- 2 garlic cloves
- 2 lime peels, to make zest, no pith
- ½ tsp fine sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- 1 - 2 oz fresh cilantro leaves, to taste, divided
- 1 oz brown rice vinegar
- ½ oz lime juice
- 6 ½ oz olive oil
- 3 ½ oz radishes, stems removed, halved
- 1 oz shallots, halved (approx. ¼ in.)
- 3 ½ oz Granny Smith apples, stems removed, quartered
- 3 ½ oz jicama, peeled cut into pieces (approx. 1 in.)
- 3 oz scallions, hand sliced on the bias (approx. ¼ in.)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3101.4 kJ / 741.3 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Karbonhidrat
- 47.6 g
- Yağ
- 58.7 g
- Doymuş Yağ
- 9.7 g
- Lif
- 10.9 g
- Sodyum
- 258.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40 min
Apple Wild Rice
50min
Black Rice Risotto with Mixed Seafood
50min
Basic Black Beans
2h 35min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 Min
Chicken and Farro Harvest Salad
1 Std. 45 Min
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1h 20 min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1h 5 min
Southwest Quinoa
40 min
Brown Rice Salad with Turmeric Dressing
1h
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 min